Activiteiten peuterspelen

Kwartaal 2 2022: Samen met jou

Over het thema

‘Het begint bij Peuterspelen’ gaat in 2022 aan de slag met 4 verschillende thema’s die aansluiten bij de belevingswereld van peuters.

Want groot worden gaat niet zomaar en de wereld ontdekken is een heel avontuur. Maar door kinderen te laten Peuterspelen, kunnen we ze wel in een vertrouwde en veilige omgeving een extra zetje geven. Dat geeft ze zelfvertrouwen, maakt ze zelfstandiger en het bereidt ze voor op de basisschool

Op 1 juli organiseren Keurmerk Peuterspelen en Sportbedrijf Drachten samen Evi’s Peuterspelen. Tijdens Evi’s Peuterspelen zijn alle peuters uit de regio Smallingerland welkom om mee te doen met een activiteiten parcours die in het teken staat van samenwerken. Deze activiteiten worden begeleid door de professionals van Sportbedrijf Drachten en Atletiek Vereniging Impala. Wanneer de peuters alle activiteiten afronden, en daarmee een volle stempelkaart scoren, krijgen ze de Evi’s Peuterspelen medaille! Deelname is gratis. Uiteraard zijn ouders/begeleiders welkom om te supporten of te ondersteunen.

Ben je al benieuwd wat we gaan doen? We zullen gauw meer delen!

 

 

 

Wie doen mee aan deze activiteit?

4 aanbieders

? locaties

? peuters

De activiteit

Zo ging de activiteit:

Hier vertellen we je snel over deze activiteit

Kom jij binnenkort
Peuterspelen?