Activiteiten peuterspelen

Kwartaal 3 2022: Mijn mooie wereld

Over het thema

‘Het begint bij Peuterspelen’ gaat in 2022 aan de slag met 4 verschillende thema’s die aansluiten bij de belevingswereld van peuters.

Want groot worden gaat niet zomaar en de wereld ontdekken is een heel avontuur. Maar door kinderen te laten Peuterspelen, kunnen we ze wel in een vertrouwde en veilige omgeving een extra zetje geven.

 

 

Dat geeft ze zelfvertrouwen, maakt ze zelfstandiger en het bereidt ze voor op de basisschool.

Deze keer gaan we aan de slag met het thema ‘de wereld om ons heen’. Een wereld waar zoveel te ontdekken is en waar we natuurlijk ook goed voor moeten zorgen. Je zou het misschien niet denken, maar in je eigen omgeving kun je de mooiste schatten vinden. Vooral als je kijkt door de ogen van een kind!

Wij dagen daarom alle kleine avonturiers uit Smallingerland uit om met een schatkaart op jacht te gaan naar de meest bijzondere vondsten. Om het echt goed te kunnen bekijken heb je dan natuurlijk wel een vergrootglas nodig. Maar maak je geen zorgen, daar zorgen wij voor! We kunnen alvast verklappen dat de mooiste schatten een fantastische prijs kunnen winnen…

Ga jij met ons mee op avontuur? We delen gauw hoe je je kunt aanmelden en waar jij je schatkaart en vergrootglas kunt ophalen.

Ben je al benieuwd wat we gaan doen? We zullen gauw meer delen!

Doe deze activiteit:

In de speeltuin

In de natuur

In jouw straat

Zo ging de activiteit:

Hieronder laten wij de komende tijd zien welke mooie inzendingen er zijn binnengekomen.

Kom jij binnenkort
Peuterspelen?